Montažne kuće iskustva

Prenosimo neka iskustva naših klijenata kako bi pružili dodatne informacije onima koji sada razmišljaju o izgradnji montažne kuće.

Moja želja od detinjstva je bila da sa svojom porodicom živim u kući jer mislim da jedino kuća istinski pruža osećaj porodičnog doma. Zbog konstantno ograničenih finansija mislila sam da ću teško ostvariti tu svoju želju dok su mi deca mala, ali zahvaljujući montažnim kućama koje nude kvalitet uz pristupačnu cenu uspela sam da ostvarim taj moj cilj i sada imam porodičnu kuću kakvu sam oduvek želela.
Marija Pavlović
Kao umetnik i veliki ljubitelj prirode moja vizija života uvek je bila vezana za život u kući. Kuća je trebalo da mi obezbedi prostor za život, radni prostor i prostor za druženje sa prijateljima. Sve na jednom mestu i sve to lepo uklopljeno u ambijent. Arhitektonska rešenja koja su mi bila ponuđena su me oduševila, a  cena montažne kuće, kvalitet i brzina izgradnje su me ubedili da je montažna kuća danas zaista idealno rešenje. Hvala timu Montažnih kuća Andrija.
Arsen Potočnik
Za montažne kuće smo se supruga i ja odlučili nakon što smo duže vreme bezuspešno pokušavali da nađemo gotovu kuću po našoj meri. Srećom sam u jednom momentu došao do kontakta ljudi koji su pravi profesionalci u izgradnji montažnih kuća i rešio sam sve svoje probleme ili bolje rečeno ostvario sam sve svoje želje vezane za život u kući. Moja porodica i ja smo im na tome beskrajno zahvalni.
Borko Lazić
Montažne kuće su konačno stavile tačku na sve one priče o težini izgradnje klasične kuće, problemima sa majstorima i doživotno popravljanje nečega na kući jer u startu nije napravljeno kako treba. Sa montažnim kućama nema te priče. Ako uzmete montažnu kuću »ključ u ruke«, možete konačno da se prepustite čistom uživanju u udobnoj i prelepoj montažnoj kući koju ste platili taman onoliko koliko treba.
Aleksandar Marić
Ranije dok sam živela u stanu mislila sam da nema ekonomičnijeg prostora za život od stana. Ideja da živim u kući mi je izgledala  nedostižno , a najviše me  brinulo  grejanje kuće zimi. Tek kada je jedan moj blizak prijatelj kupio plac i napravio montažnu kuću uverila sam se šta znači dobra toplotna izolacija i kvalitet gradnje. Odlučila sam se na razgovor sa stručnim timom iz Montažnih kuća Andrija i osmislili smo kuću koja u potpunosti odgovara mojim potrebama i mom poslu. Sada, zahvaljujući montažnoj kući imam komfor kakav u stanu nikada ne bih imala. Prijatna temperatura u svim prostorijama i puno svetla tokom celog dana  pružaju mi posebno uživanje tokom cele godine.
Gordana Kostić